Description

Het systeem met glazen schuifpanelen combineert functionaliteit met elegant design. De glazen wand geeft je het gevoel dat de natuur vlakbij is, maar houdt ze toch voldoende op afstand. Het systeem is gemakkelijk te installeren en biedt heel wat voordelen. Het past in elke architectonische context en kan worden geïnstalleerd op allerlei plekken, zoals terrassen, tuinen en zelfs balkons.

De schuif-vouwdeur zonder kozijn is na het sluiten bijna onzichtbaar. De beglazing uit gehard glas met een dikte van 8 tot 10 mm is veilig in gebruik. Als aanvullende optie kan het onderprofiel in de grond worden verborgen. De afschermingen verlengen het seizoen van de vroege lente tot de late herfst. Dit is de ideale oplossing voor beglazing.

Deze oplossing is gebaseerd op panelen die met behulp van loopwagentjes horizontaal over een aluminiumprofiel met vijf rails schuiven. De panelen beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden: wind, regen, sneeuw, vuil en lawaai, maar beperken de zichtbaarheid niet. De schuif-vouwdeur zonder kozijn is na het sluiten bijna onzichtbaar.

In het systeem kunnen 2 tot 10 panelen worden gemonteerd, die met behulp van loopwagentjes voortbewegen.

Ontwerp
je gedroomde Tarasola

Neem gerust contact op met ons en wij zorgen ervoor dat u een aantrekkelijk voorstel zal ontvangen.