Design

Dit is een nieuwe versie van het topmodel Tarasola Technic. Dankzij de geïntroduceerde  wijzigingen is het functioneler en visueel aantrekkelijker geworden. Door de schroefverbindingen tot een minimum te beperken, krijgt het dak een modern en strak karakter en is het aangenaam om naar te kijken. Een onderscheidend kenmerk, dat ongetwijfeld invloed heeft op de bruikbaarheid en het ontwerp, is het geïntegreerd screen in het frame van de overkapping.

De constructie heeft daardoor een minimalistische, kubusvormige vorm gekregen. Bovendien ziet, dankzij de toepassing van deze oplossing, het uitrusten van de overkapping met zowel screen- als glasrolgordijnen er veel eleganter uit, aangezien er geen aparte ZIP-cassette meer nodig is die buiten de constructie uitsteekt. Ook het waterafvoersysteem van de lamellen is voor dit model aangepast met meer geavanceerde oplossingen om het opspatten van druppels en het binnendringen daarvan onder het overkapping te verminderen. Het is voorzien dat het afgevoerde water onzichtbaar is voor het oog, dankzij speciale oppervlakken die de druppels opvangen in de lamellen. De aangebrachte wijzigingen verhogen het gebruikscomfort aanzienlijk en maken de overkapping beter bestand tegen veranderingen in de weersomstandigheden.

Daardoor kan Tarasola Technic Pro bijna het hele jaar door gebruikt worden en de montage is eenvoudiger dan die van het huidige model – Tarasola Technic.

Geïntegreerde screen in het frame van de overkapping.
Gepatenteerd drainagesysteem.
Lamellen die 135 graden draaien.
Automatisch bestuurde overkapping.
Modulaire aansluiting.
Constructie bestand tegen wind tot 160 km/u

Modellen

  • Pavilon

  • Gardena

  • Tende

Kleuren

Louver colours
Construction colours

Ontwerp
je gedroomde Tarasola

Neem gerust contact op met ons en wij zorgen ervoor dat u een aantrekkelijk voorstel zal ontvangen.