Binnenhuis- en tuinarchitecten werken er met hart en ziel aan om braakgrond om te toveren in een oase van groen voor ontspanning en rust. Ze creëren een omgeving die tegemoetkomt aan de eisen van de klant, die zijn tuin, terras en buitenruimte langer wil gebruiken dan 4-5 maanden per jaar. Klanten dromen ervan om te ontspannen, een familiebarbecue of vriendenfeestje te organiseren, weg te dromen onder de sterrenhemel of gewoon een rustige werkplek te vinden, zeker als ze vaak thuiswerken. Wil jij hun ook al die mogelijkheden geven? Integreer een automatisch terrasoverkapping van het merk Tarasola in je ontwerp voor huis en tuin.

zadaszenie tarasu

Tarasola is een terrasoverkapping die tegemoetkomt aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.  Je kunt hun een Tarasola met lichte constructie aanbieden of een meer uitgesproken model met overkapping uit aluminium panelen. Je kunt de overkapping tegen het huis inplannen of een versie kiezen om middenin de tuin tussen het groen een vrijstaand prieeltje te bouwen. Je klanten zullen de kwaliteit van de afwerking, het design en de mogelijkheden bijzonder op prijs stellen.

De overdakkingen kunnen worden uitgerust met windwerende beglazing en schermen die insecten of de nieuwsgierige blik van de buren buiten houden. De warmtestralers maken het terras ook op koudere dagen een aangename plek. Dankzij de puntverlichting in de windbestendige balken of de led-strips langs de dwarsbalken kan je klant ook ‘s avonds nog lekker buiten zitten.  De bluetooth-geluidsinstallatie laat je lievelingsmuziek spelen terwijl je onder de Tarasola geniet. Besturing met afstandsbediening of met je smartphone zorgt voor hoog comfort dat zeker op prijs wordt gesteld. De weersensoren in het dak reageren adequaat op wisselende weersomstandigheden, ook als je klant zelf niet thuis is.

Tarasola x Garden designers

Tarasola werkt samen met binnenhuis- en tuinarchitecten, architecten- en ontwerpbureaus om hun klanten de ruimte te bieden waar ze van dromen. De terrasoverkappingen kunnen worden aangepast aan de grootte van het terras, de kleur van de gevel en het algemene design.

We ondersteunen je met onze kennis en ervaring en helpen je om de ideale oplossing te kiezen, waarmee niet alleen je klant maar ook jijzelf volledig tevreden zult zijn. We stellen catalogi, DWG-bestanden, monsters en zelfs 3D-modellen ter beschikking. Als je graag een opleiding volgt, organiseren onze adviseurs die met plezier.

Tarasola werkt samen met binnenhuis- en tuinarchitecten, architecten- en ontwerpbureaus om hun klanten de ruimte te bieden waar ze van dromen. De terrasoverkappingen kunnen Wil je meer details over samenwerking? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij bekijken je aanvraag en nemen contact met je op. Door je in te schrijven op onze website krijg je toegang tot de elektronische versie van catalogi, prijslijsten, bestelformulieren en handleidingen.

Contact form

    Please be advised that the above consents may be revoked by you at any time. In order to exercise your rights, please contact us in writing at ul. H. Kołłątaja 5 lok. 2, 20-006 Lublin, via e-mail: bok@tarasola.com, or by phone on +48 535 34 00 01.

    To add a file (max 5MB) drop it here or

    Neem gerust contact op met ons en wij zorgen ervoor dat u een aantrekkelijk voorstel zal ontvangen.