Design

Stevige constructie, kubusvorm, strak en modern design zijn de kenmerken van Tarasola Cubic. Het is een overkapping die esthetiek en vakmanschap combineert met weerstand tegen ongunstige weersomstandigheden zoals regenval, overmatige zonneschijn of zelfs sneeuw, waardoor gebruikscomfort verzekerd is.

De overkapping is verkrijgbaar in twee versies: vrijstaand en muurmontage, waardoor deze met succes past in een verscheidenheid van smaken en ruimtebeheer. Bovendien heeft het een modulair karakter waardoor het kan worden uitgebreid, wat het een interessante oplossing maakt voor de horecasector. Elk van de modules heeft een aparte bekleding. 

Het nieuwe dubbel gelaagde dak met strakke stof maakt van de Tarasola een samenhangend ontwerp, waardoor een geometrische vorm ontstaat. Het wordt aangevuld met een volledige automatisering, die garant staat voor een efficiënte en handige bediening van elementen zoals rolluiken, verwarmers of verlichting, die in dit model lineair over de gehele breedte van het dak kunnen worden geplaatst.

Overkapping uit drielagig textiel.
Gepatenteerd drainagesysteem.
Automatisch bestuurde overkapping.
Constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.
Modern design.

Modellen

  • Pavilon

  • Gardena

Kleuren

Louver colours
Construction colours

Ontwerp
je gedroomde Tarasola

Neem gerust contact op met ons en wij zorgen ervoor dat u een aantrekkelijk voorstel zal ontvangen.