Het is algemeen bekend dat je vlotter overlegt met een partner die je helpt om meer te verdienen, dan met een partner die op jouw kosten wil verdienen. Zo is samenwerking voordelig voor beide partijen. Dit is een samenwerkingsmodel waar wij voor kiezen.  We zijn ervan overtuigd dat goede samenwerking wederzijdse winst en hoge standaarden oplevert.

We produceren hoogwaardige automatische terrasoverkappingen die tegemoet komen aan de behoeften van de meest veeleisende klant.  Je kunt kiezen voor een Tarasola met lichte constructie of een meer uitgesproken model met overkapping uit aluminium panelen. Het ruime aanbod aan soorten overkappingen laat architecten en vastgoedontwikkelaars toe om montage  tegen het huis te plannen of om middenin de tuin tussen het groen een vrijstaand prieeltje te bouwen. Je klanten zullen de kwaliteit van de afwerking, het design en de mogelijkheden bijzonder op prijs stellen.

pergole tarasowe
Biurowiec Orion, Lublin

De overdakkingen kunnen worden uitgerust met windwerende beglazing en schermen die insecten of de nieuwsgierige blik van de buren buiten houden. De warmtestralers maken het terras ook op koudere dagen een aangename plek. Dankzij de puntverlichting in de windbestendige balken of de led-strips langs de dwarsbalken kan je klant ook ‘s avonds nog lekker buiten zitten. De bluetooth-geluidsinstallatie laat je lievelingsmuziek spelen en de besturing met afstandsbediening of met je smartphone zorgt voor uitstekend comfort dat zeker op prijs wordt gesteld. De weersensoren in het dak reageren adequaat op wisselende weersomstandigheden, ook als je klant zelf niet thuis is.

Nowoczesne zadaszenie tarasowe Tarasola Technic, konstrukcja modułowa z roletami przeciwwietrznymi.
Biurowiec Orion, Lublin

De producten van Tarasola zijn niet alleen ideale terrasoverkappingen bij huizen, maar ook bij restaurants en bars. Horecaklanten brengen graag hun vrije tijd door in de buitenlucht, waar ze onafhankelijk van het weer willen ontspannen en van hun maaltijd genieten. Tegelijk is dit ongetwijfeld een veiligere en functionelere oplossing dan instabiele tuinparasols. Tarasola is tot in de puntjes uitgewerkt en zorgt ervoor dat je restaurant door zijn look en prestige de blik van de klant aantrekt.

Als producent werken we samen met architectenbureaus, binnenhuis- en landschapsarchitecten en vastgoedontwikkelaars die hun portfolio willen uitbreiden met de ruime mogelijkheden van kwaliteitsvolle automatische terrasoverkappingen. Tarasola kun je monteren bij rijhuizen, vrijstaande woningen, op terrassen en bij restaurants en zelfs op het dak van flat- en kantoorgebouwen (bv. het project op de 46e verdieping van Warsaw Unit).

Contact form

    Please be advised that the above consents may be revoked by you at any time. In order to exercise your rights, please contact us in writing at ul. H. Kołłątaja 5 lok. 2, 20-006 Lublin, via e-mail: bok@tarasola.com, or by phone on +48 535 34 00 01.

    To add a file (max 5MB) drop it here or

    Schrijf je in newsletter