Tarasola biedt automatische overkappingen voor restaurants, hotels, tearooms, bars en kleine horeca-etablissementen. Het is een uitstekende oplossing om terrassen en tuinen en restaurant- en hotelpatio’s te overdekken.

De horecaklant is een veeleisende klant en vandaag de dag volstaat het niet om hem professionele bediening en uitstekende keuken aan te bieden. Een origineel interieur of comfortabele patio laten hem extra genieten, zelfs als het regent, er een sterke wind staat of de zon onbarmhartig brandt. Afhankelijk van het weer kun je het dak van het terras automatisch laten openen, de zijbeglazing opzij schuiven en genieten van de natuur. Op koude, winderige en regenachtige dagen bieden het dak en de wanden bescherming zonder dat je het terras hoeft te sluiten. De aanvullende uitrusting zoals warmtestralers, beglazing, zonneschermen en verlichting laten je toe om bijkomende ruimte in je restaurant te creëren.

Tarasola is zonder twijfel veiliger en functioneler dan instabiele tuinparasols. De automatische terrasoverkappingen, die tot in de details zijn afgewerkt, zullen zeker de aandacht van je klanten trekken. Door te investeren in deze moderne, automatische terrasoverkappingen kun je je klanten onafhankelijk van de wisselende weersomstandigheden optimale ontspanningsmogelijkheden bieden.

De basis van deze moderne terrasoverkapping bestaat uit stevige profielen van geëxtrudeerd aluminium. Dit hoogwaardige metaal verslijt en roest niet, zelfs als het wordt blootgesteld aan vocht, vorst en uv-stralen. Het sterke frame geeft voldoende steun aan het vouwdak.

Tussen de beschikbare modellen vind je Tarasola’s met overkapping uit draaiende aluminium lamellen of uit meerlagig technisch textiel met een pvc-laag aan beide zijden. Dit duurzame materiaal met speciale coating absorbeert geen water of vuil, is moeilijk ontvlambaar en volledig waterdicht. Het resultaat is een heel helder dak dat jarenlang in topvorm blijft.

Als je vreest dat Tarasola de harmonie van je huis of tuin verbreekt, dan kunnen we je twijfels snel wegnemen. Tarasola heeft 9 verschillende modellen: overkappingen uit aluminium, met draaiende lamellen (van het type bioclimatic) of met volledig opvouwbaar textiel, versies voor aanbouw tegen een muur en vrijstaande modellen, met plat of schuin dak, in een rijk kleurengamma voor de constructieprofielen, de panelen en het textiel. Dit alles zorgt ervoor dat de terrasoverkapping ideaal opgaat in de omgeving en past bij elke architectonische context. Bovendien zorgen onze ontwerpers voor elk detail: ze verbergen de profielverbindingen zodat bevestigingen, bouten en andere lelijke elementen verborgen blijven. Ze kiezen voor miminalisme en eenvoudige, maar mooie vormen.

Wat zijn de voordelen van de automatische terrasoverkappingen van het merk Tarasola?

  • De klanten van je restaurant of hotel krijgen extra ruimte om er bijna 365 dagen per jaar hun vrije tijd door te brengen. Of het nu een winderige of koude dag is: je wintertuin trekt de klanten aan!
  • Je krijgt extra ruimte voor privé-eventementen zoals communiefeesten, verjaardagen, huwelijken en andere vieringen.
  • De terrasoverkappingen vergemakkelijken de organisatie van grote tuinfeesten. De constructie van de overkapping is naadloos verbonden met de gevel, zonder dat er wordt ingegrepen in de constructie van het gebouw.
  • Tarasola past bij elke bouwstijl, van historische monumenten in paleisstijl tot moderne, strakke bouwwerken.
  • Tarasola is vast en zeker veiliger dan instabiele tuinparasols en maakt zonder twijfel een betere indruk.

Recommended products

Contact form

    Please be advised that the above consents may be revoked by you at any time. In order to exercise your rights, please contact us in writing at ul. H. Kołłątaja 5 lok. 2, 20-006 Lublin, via e-mail: bok@tarasola.com, or by phone on +48 535 34 00 01.

    Schrijf je in newsletter