Design

Cubic is een constructie met strakke lijn en kubistische vorm. Dit product is niet alleen een exclusieve oplossing voor ontwerpbureaus en architecten, maar ook voor privéklanten die kiezen voor originaliteit. In vrijstaande versie maakt Cubic een niet alledaagse indruk en geeft de mogelijkheid om met één module meer dan 72m² te overkappen.

Tarasola Cubic is zo ontworpen dat ze qua constructie en design op een kubus lijkt. De rechte hoeken geven de mogelijkheid om aanvullende uitrusting toe te voegen. Het schuifraamsysteem en de windschermen kunnen het bouwwerk afsluiten bij slecht weer en benadrukken nog eens extra de geometrische vorm van het model.

Cubic is bestand tegen regen, hitte en uv-stralen. Het regenwater wordt afgeleid via een onzichtbaar geïntegreerd gootsysteem. De volledig automatische besturing garandeert een vlotte, comfortabele en discrete bediening van de overkapping. Dankzij de mogelijkheid om de constructie in een kleur naar keuze te coaten, past Cubic bij elk ontwerp.ur of your choice, Cubic tarasola suits every project.

Overkapping uit drielagig textiel.
Automatisch bestuurde overkapping.
Constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.
Modern design.
Modulaire aansluiting.

Modellen

  • Pavilon

  • Gardena

Kleuren

Kleur van de overkapping
Kleur van de constructie

Ontwerp
je gedroomde Tarasola

Heb je nog vragen?